SLEDAT

O NAMA

Vizija i poslanstvo

O NAMA

Preduzeće Uscom d.o.o. je osnovano  1996, kao samostalna zanatska radnja za popravku radio stanica, pre svih marki ICOM. Godine 2005 je preduzeće osnovalo svoje razvojno odeljenje, za izradu svojih sistema za praćenje i  integrisanih komunikacionih rešenja. To je bio period, koji je doveo do razvoja Sledat programskih rešenja, koja su plod ličnog znanja i razvoja zasnovana na zahtevima i potrebama korisnika. Od 2007 godine smo prisutni na tržištu Republike Srbije preko preduzeća Aluxom doo.

VIZIJA

Naša vizija je da postanemo pouzdan regionalni ponuđač kojem se veruje, sveobuhvatnih rešenja pre svega na području digitilizacije u poljoprivredi i pri upravljanju voznim parkovima i terenskim radnicima. To postižemo neprestanim ulaganjem u razvoj vlastitih internet i mobilnih aplikacija. Naše poslovne odnose želimo da gradimo na osnovu dodatne vrednosti koju donosimo našim strankama i njihovom zadovoljstvu, svoju poslovnu rast pa na temelju oblikovanja pouzdanih i troškovno učinkovitih rešenja.

POSLANSTVO

Poslanstvo našeg preduzeća Uscom d.o.o. je, da svojim klijentima iz najrazličitijih oblasti poslovanja, garantujemo prilagođena njihovim potrebama jednostavna i napredna IT rešenja. Od osnivanja 1996 godine Uscom je postao prepoznatljiv regionalni ponuđač pre svega specijalnih rešenja na području telekomunikacija i praćenju vozila, što postižemo stalnim ulaganjem u znanje i razvoj. Od 2017 godine u saradnji sa Biotehničkim Fakultetom iz Ljubljane svoju oblast poslovanja proširili smo i na područje digitalizacije u poljoprivredi, čime smanjujemo rizike, povećavamo predvidljivost i omogućavamo bolju upotrebu sirovina  što omogućava veći prinos gazdinstvu sa nižim troškovima.

Sedište preduzeća

Aluxom d.o.o.
Vojvode Baćevića 78
11000 Beograd

T: 381 11 347 7981
M: 381 64 911 9113
E: info@aluxom.com

  

 

KONTAKT

Ako želite više informacija o našim produktima i uslugama, molimo Vas da nas kontaktirati preko telefona ili elektronske pošte. Takođe možete koristit kontaktni obrazac.

Aluxom d.o.o.

Vojvode Baćevića 78
11000 Beograd

T: +381 11 347 7981

M: +381 64 911 9113

E: info@aluxom.com

GDPR

8 + 13 =