POLJOPRIVREDA

TRADICIJA – KVALITET – POVERENJE

Sledat POLJOPRIVREDA – informaciona rešenja za poljoprivredna gazdinstva

Sledat Poljoprivreda je informaciono rešenje u oblaku (CLOUD) namenjeno podršci i vođenju svih ključnih podataka o poslovima na poljoprivrednim gazdinstvima kako u kancelarijii tako i na terenu. Informaciona rešenja udružuje internet aplikaciju, koja je namenjena unosu i vođenju različitih evidencija i mobilnu aplikaciju, koja je namenjena za prikupljanje podataka neposredno na terenu.

Sledat Poljoprivreda je rešenje sastavljeno iz više modula, koji zajedno prave celovit i učinkovit sistem prilagođen potrebama i zahtevima vašega poljoprivrednog gazdinstva

Izaberite modul klikom na ikonu na drvetu.

Prijava

Legenda ikona na drvetu

Sledat Poljoprivreda je rešenje sastavljeno iz više modula,  koji zajedno prave celovit i učinkovit sistem prilagođen  potrebama i zahtevima vašeg poljoprivrednog gazdinstva.

Gazdinstvo

Modul je namenjen unosu, vođenju i uređivanju svih ključnih podataka o gazdinstvu. Pored podataka možete preko modula da čuvate takođe i sva važna dokumenta.

Stočarstvo

Modul je namenjen unosu, vođenju i  uređivanju svih ključnih podataka o životinjama na vašem gazdinstvu. Preko modula se unose podaci o dolasku i odlasku životinja sa gazdinstva, o vremenskom trajanju i toku  lečenja, o trenutnom statusu životinja, o paši i još mnogo toga. Preko modula čuvate takođe sveobuhvatnu  dokumentaciju za određenu životinju ili skupinu životinja.

Poljoprivreda

Modul je namenjen unosu, vođenju i uređenju svih ključnih podataka o obradivim površinama, vrsti poslova i vremenu trajanja određenog posla. Pored toga se mogu preko modula unosti podaci o troškovima kao i  upotrebljenim sredstvima ili sirovinama.

Pčelarstvo

Modul je namenjen unosu, vođenju i uređivanju svih ključnih podataka, koji su potrebni za pčelarstvo. Preko modula se unose osnovni podaci o rojevima, dnevnik hranjenja pčela, vađenju meda i uklanjanju saća kao i vođenju evidencije lečenja pčelinjih društava.

Upotreba mehanizacije

Modul namenjen unosu i vođenju evidencije o izvršenim  poslovima mehanizacijom na i izvan gazdinstva.

Partneri

Modul omogućava unos osnovnih i kontaktnih podatkaka o poslovnim partnerima, čuvanje različite dokumentacije i vođenje odnosa sa njima (CRM).

Prodaja

Modul omogućava izdavanje računa, vođenje evidencije izdatih i primljenih računa uključujući i priloge.

Praćenje životinja

Modul se sastoji od Sledat sistema i uređaja za praćenje na životinji koji omogućava praćenje lokacije životinja na paši.

Vaše gazdinstvo uvek i svuda sa vama

Podaci o stanju na gazdinstvu su najviše korisni  kada  se  mogu upotrebiti  neposredno u  štali, na njivi ili u bašti. Baš zbog toga je razvijena Sledat mobilna aplikacija, koja omogućava, da se preko pametnog telefona ili tableta bilo gde i bilo kad unose podaci ili  pristupa unešenim podacima na mestu,gde su  neophodni. Unešeni podaci se pri tome automatski čuvaju neposredno na serveru i prikazuju u internet  aplikaciji. Internet aplikacija omogućava pripremu podataka kako za različite izveštaje, tako  i za donošenje važnih odluka.

Zakasnelom beleženju i zaboravljanju je sada kraj!

Mobilnom aplikacijom se sve informacije o životinjama ili poslovima na polju, od sada mogu unositi i pregledati neposredno na mestu nastanka. Sa tim se postiže tačnost i sprečava, da se unos događaja ili poslova ne zaboravi.

PREDNOSTI I DOBIT

 • Smanjuje investicijske troškove za IT infrastrukturu i održavanje
 • Mesečno plaćanje u zavisnosti od broja korisnika i izbranih modula
 • Pristup podacima bilo gde i bilo kad
 • Umesto papira uporabljava se tablet ili pametni telefon
 • Pojednostavljeno i troškovno bolje učinkovito vođenje gazdinstva
 • Sve što je potrebno su internet pretraživač i internet veza
 • Automatska sinhronizacija podataka između internet mobilne aplikacije
 • Unos podataka u kancelariji ili neposredno na terenu pri dogođaju ili pri određenom poslu
 • Unos podataka preko mobilne aplikacije u trenutku bez internet ili mobilne mreže
 • Bez nepotrebnog prepisivanja podataka
 • Pravljenje i čuvanje fotografija neposredno na terenu
 • Priprema i slanje prilagođenih izveštaja
 • Brzo uspostavljanje i jednostavna upotreba

Prijava

KORISNIČKI PAKETI:

Korisnički paketi Sledat su napravljeni tako da omogućavaju izbor onih funkcija, koje gazdinstvo zaista treba pri svom poslovanju. Cena određenog paketa zavisi od izbranih modula i broja korisnika.

 

Uverite se u kvalitet naših usluga.

Svima, koji bi želeli da probaju naše usluge, nudimo besplatan probni period.

U koliko se posle probnog perioda odlučite za korišćenje naših usluga, moći će te da sačuvate i koristite sve podatke, koje ste prikupili u probnom periodu.

KONTAKT

Ako želite više informacija o našim produktima i uslugama, molimo Vas da nas kontaktirati preko telefona ili elektronske pošte. Takođe možete koristit kontaktni obrazac.

Aluxom d.o.o.

Vojvode Baćevića 78
11000 Beograd

T: +381 11 347 7981

M: +381 64 911 9113

E: info@aluxom.com

GDPR

2 + 2 =